Навчальні заклади Рівненщини продовжують отримувати техніку

16.12.2021 21:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Річецький НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - заклад дошкільної освіти», що на Кореччині, отримав нові комп‘ютери.
 
Про це повідомив народний депутат України (округ 153, Рівненщина), голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов:
 
«Продовжуємо поповнювати навчальні заклади Рівненщини технікою. До Річецького НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - заклад дошкільної освіти», що на Кореччині, доставили комп‘ютери.
 
Ще влітку до мене звернулися працівники школи з проханням допомогти у придбанні комп’ютерної техніки, бо дітки мають отримувати сучасну освіту, а на застарілій техніці це неможливо.
Одразу включив заклад у перелік потреб округу та подав документи на виділенння коштів соціально-економічної субвенції для закупівлі комп’ютерів.
 
Моя команда разом з представниками органів місцевого самоврядування презентували нову навчальну техніку. Школярі, а їх у закладі - понад 60 діток, і вчителі раді такому придбанню. І я разом з ними. Бо від якості освіти залежить наше майбутнє!
 
Дякую Людмила Дмитрук, Андрій Сайчук та усім причетним за те, що оперативно здійснили закупівлю!»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews