Понад 200 мільйонів до бюджету: таку суму акцизного податку сплатили на Рівненщині

17.12.2021 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

За 11 місяців поточного року суб’єкти господарської діяльності Рівненської області  сплатили до зведеного бюджету 202,6 млн грн акцизного податку, що на 60,4 млн грн перевищує надходження відповідного періоду минулого року.

За словами заступника начальника ГУ ДПС у Рівненській області Зої Хоній, із сплаченої суми  - 141,3 млн грн   акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання підакцизної продукції у роздріб та 9,3 млн грн – з виробленого в Україні пального надійшло до бюджетів територіальних громад. Відповідно 52 млн грн акцизного податку з вироблених підакцизних товарів надійшло до державного бюджету.

Нагадаємо, що у Державній податковій службі функціонує сервіс оперативного і автоматизованого повідомлення суб’єктів господарювання про закінчення терміну чергового платежу за ліцензію, призупинення дії ліцензії або анулювання ліцензії на певний вид діяльності.

Повідомлення про необхідність внесення чергового платежу за ліцензію автоматично формується та направляється субєкту господарювання засобами електронного звязкуза 30, за 20, за 10, за 5 днів до настання терміну сплати за ліцензію.

З повним переліком діючих на сьогодні ліцензій можна ознайомитись за посиланням https://tax.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews