«УДАРівці» Рівненщини привітали дітей

18.12.2021 11:54   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Напередодні Дня Святого Миколая «УДАРівці» Рівненщини організували збір подарунків, щоби передати їх у дитячі садочки Рівненського району.

«Разом із однопартійцями зібрали чимало іграшок, завезли у дитячі садочки, що знаходяться у селах Загороща, Козлин, Іваничі, Білів. Громади цього направду потребують», - розповів Валентин Демчук, лідер Рівненського «УДАРу».

Партійці та всі охочі долучитися до ініціативи приносили дитячі іграшки до відкритого офісу «УДАР Віталія Кличка» у Рівному. Волонтери допомагали сформувати пакунки для дитячих садочків, щоби діти змогли порадіти сюрпризу вже у п’ятницю, напередодні свята.

«Вдячний однопартійцям за підтримку. Часто спілкуюся з мешканцями сіл Рівненського району і розумію їхні потреби. Вірю, що свято повинне прийти у кожен дім», - поділився враженнями Михайло Никитюк, голова Рівненської районної організації партії.

Напередодні свят0а «УДАРівці» також навідували родини бійців, загиблих в АТО. Найбільше потребують уваги та спілкування, поваги та пам’яті про звитягу своїх героїв – відзначили учасники відвідин. «А діти потребують відчуття свята, чуда, яке приходить у їх дім», - прокоментували волонтери.

У Зарічному не забули про родини людей, які мають вади зору та потребують суспільної уваги та допомоги. Лідер «УДАРу» в Зарічному Євген Шостакевич особисто завітав до односельчан. «За всіма клопотами часто забуваємо про найважливіше: людей, про яких треба дбати. Про добрі справи, які легко даються, якщо ставити собі це за мету», - розповів Євген Шостакевич.

«Продовжимо цю добру традицію і надалі. Запрошуємо долучатися до нашої діяльності всіх небайдужих громадян. Разом можна зробити більше і краще!» - Валентин Демчук запросив рівнян та мешканців області до співпраці. Вважає, що великі християнські свята – привід для того, щоби докладати колективні зусилля на благо тих, хто цього потребує.

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews