Будівництво розпочали ще в 2016 році: у Здолбунові відкрили новий спорткомплекс

20.12.2021 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Учора в Здолбунові відкрили сучасний спортивний зал ДЮСШ. Новозбудований заклад розрахований на 150 глядацьких місць. Його загальна площа  - 1600 кв м.

Тут є спортивний та ігровий зали, тренерські, роздягальні, медичний кабінет. Заклад має сучасне обладнання, яке дозволяє приймати змагання з футзалу, гандболу, баскетболу волейболу та інших видів спорту найвищого рівня. Крім того, будуючи цей об’єкт, врахували і інклюзивні норми.

Відкриття сучасного спорткомплексу в Здолбунові – довгоочікуване. Адже його розпочали ще у 2016 році, але активні роботи відновили лише цьогоріч завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

 

Разом із тим при спорудженні таких об’єктів важливо будувати не просто стіни, а формувати спортивний простір. Тож вже у лютому спорткомплекс у Здолбунові прийматиме дитячий турнір із вільної боротьби. Тим часом голова Рівненської ОДА запевнив, що ініціюватиме проведення на цій сучасній локації якомога більшої кількості змагань із різних видів спорту, представлених у закладі.

Пресслужба Рівнеської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews