У Рівненській АЕС під час транспортування трансформатора сталася непередбачувана неприємність

21.12.2021 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

18 грудня 2021 року на Рівненській АЕС бригадою ВП «Атомремонтсервіс» ДП «НАЕК «Енергоатом» за нарядом-допуском згідно з проєктом виконання робіт (ПВР) виконувалися роботи з транспортування трансформатора типу ТРДНС-63000/35. О 09:35 під час транспортування вищезгаданого трансформатора з позиції 41Т пристанційного вузла енергоблоку №4, який перебуває у планово-попереджувальному ремонті, шляхами перекочування до комірки «резерв» енергоблоку №3 відбулося зачеплення трубки за поздовжню залізобетонну балку технологічної естакади.

Внаслідок події пошкодження трубопроводів та кабельних зв’язків, які проходять естакадою не сталося. Впливу на роботу енергоблоків РАЕС подія не мала. Травмування персоналу не було.

Попередньо встановлена причина цієї події – порушення виконавцями робіт ВП «Атомремонтсервіс» ДП «НАЕК «Енергоатом» вимог ПВР, а саме «не зняття всіх деталей, що підлягають демонтажу». Ця подія підлягає розслідуванню згідно з «Типовым положением о порядке расследования и учета малозначимых событий в ОП АЭС ГП «НАЕК «Энергоатом» ПЛ-Д.003.463-16.

Пресслужба Рівненської АЕС


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews