Громади Рівненщини підсилили новою технікою для вивезення відходів

22.12.2021 12:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

На Рівненщині чимало населених пунктів стикнулися із проблемою відсутності спеціалізованих вантажівок для прибирання сміття. Серед них і Здолбунівська громада.

Раніше побутові відходи вивозила приватна компанія, адже місцеве комунальне підприємство не мало власної техніки, яка б впоралася з цим. Владислав Сухляк, міський голова Здолбунова, звернувся до Романа Іванісова і через соціально-економічний розвиток було виділено кошти в сумі 2 мільйони гривень.

Також у співфінансуванні брала участь здолбунівська громада. Новий автомобіль вже доставили до Здолбунова. Такі сміттєвози цього тижня отримали й інші громади. Серед них Зорянська. Там теж придбали техніку, завдяки залученій нардепом субвенції.

Як зазначає сільський голова, в громаді 15 населених пунктів і їх хотілося б зробити чистішими, проте належної техніки для цього не було.

За останній місяць такі сміттєвози отримали вже в кількох громадах області: в Гощанській, Оженинській, Білокриницькій і не тільки. Усі вони закуплені за сприяння народного депутата від Рівненщини Романа Іванісова, зокрема завдяки залученню субвенції на соціально- економічний розвиток.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews