На Рівненщині чоловік може опинитися за ґратами, бо "покатався" на чужому авто

28.12.2021 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Заволодів легковиком житель Гощанського району, який підробляв на автосервісі. Будучи напідпитку, поїхав покататися. Тепер йому може загрожувати до п’яти років позбавлення волі. 

26 грудня, близько 00:30 до поліції повідомив 30-річний рівнянин, що із автосервісу невідомий викрав його авто «Infiniti Q50». 

Слідчо-оперативна група встановила, що чоловік придбав транспортний засіб за кордоном та вирішив його трохи відремонтувати. За допомогою звернувся до свого знайомого, що має автосервіс у селі Велика Омеляна Рівненського району. Тож 24 грудня залишив там автівку разом із ключем.

А вже через два дні вночі інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення про підозріле авто на вулиці Соборній в обласному центрі. По приїзду поліцейські виявили у ньому розбите бокове скло. Правоохоронці встановили власника та повідомили йому про подію.

Працівникам карного розшуку вдалося вийти на слід зловмисника: ним виявився 34-річний житель села Симонів, який допомагав власнику СТО. Він зізнався у скоєному та пояснив, що залишив автівку посеред дороги у Рівному, бо не працював розрядився акумулятор. Відтак, зловмисника заблокувало всередині, тому й довелося розбити вікно. 

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 КК України. Слідство триває.

Пресслужба ГУНП Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews