На Рівненщині ветеранів привітали зі святами

29.12.2021 13:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
На Рівненщині триває «Марафон добра», під час якого дітки зі спеціальних шкіл та ветерани Другої світової війни отримали подарнуки й увагу. 
 
Про це розповів народний депутат України (округ 153, Рівненщина), голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов:
 
«Друзі, наш #марафондобра триває. Після вітань діток зі спеціальних шкіл, ми об‘їхали усіх ветеранів Другої світової війни, які проживають на території 153-го округу. Бо зимові свята - особливі, і хочеться, щоб старенькі відчували цю атмосферу. Привітали усіх святковими продуктовими наборами, поспілкувалися, потеревеніли за життя, побажали міцного здоров‘я.
 
На жаль, з кожним роком наших відважних ветеранів меншає. Прикро було дізнатися, що буквально напередодні візиту моєї команди відійшов у вічність Лебідь Василь Михайлович. Він мужньо захищав кордони рідної Гощанщини під час війни, завжди радів нашій компанії, а у січні наступного року ми збиралися відсвяткувати його 100-річчя. Земля пухом та світла пам‘ять.
 
Як завжди, вдячний за допомогу в організації вітань голові Рівненської обласної спілки ветеранів Івану Боровику та голові Гощанської організації ветеранів Людмилі Музичук. Дай Бог здоров‘я, усіляких гараздів та домашнього затишку».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews