Підсумки року з лідером «УДАРу» на Рівненщині Валентином Демчуком

29.12.2021 14:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Підсумки року з лідером «УДАРу» на Рівненщині Валентином Демчуком.

- Рік, який минає – це рік поразки чи рік перемоги? Для країни, області, міста, особисто для вас? 

- Рік, що завершується, для мене – рік перемоги. Є здобутки, якими варто пишатися. По-перше, саме цього року я очолив політичну партію, за яку мені не соромно. Мені комфортно і я вірю, що ми йдемо вірним шляхом! По-друге, ми з командою змогли створити потужну обласну організацію «УДАР Віталія Кличка». Це фундамент, який дасть нам можливість у майбутньому змінити нашу області  країну на краще.

Для країни цей рік переносить у наступний загрози і виклики, боротьба з якими вимагає злагоджених і проактивних владних дій. Боротьба з коронакризою, зміцнення оборони та енергобезпеки – це першочергові кроки, здійснення яких я хотів би очікувати від влади на початку 2022.

До місцевої влади питань більше, ніж відповідей. Рік, що минає, для більшості рівнян – тотальне розчарування. Забагато популізму, забагато ручкань і так мало реальних справ, які могли б змінити місто на краще. Ми пасемо задніх на мапі України в господарських питаннях, у питаннях реформації міста, трансформування з використанням новітніх технологій.

Наше місто за цей рік не стало більш комфортним для життя наших громадян.

- Що вам, як політику, вдалося зробити позитивного, корисного у 2021 році?

Відкриті офіси політичної партії «УДАР» почали функціонувати на Рівненщині наприкінці року. Але щодня спостерігається приріст людей, які небайдужі до нашої політсили. З ними ми знаходимося в постійній комунікації.

Неодноразово зі своїми проблемами звертаються рівняни, мешканці області та організації. Ми відстоювали музичну школу імені М. Лисенка, приміщення якої у школи хотіли цинічно відібрати, вдаючись до ганебних схем. Ми відстоювали права пасажирів та перевізників у той час, коли рішеннями місцевої влади люди могли втратити можливість вільно пересуватися у справах.

У серпні було започатковано вело-маршрут у сімейному вело парку, а наша партійка Ірина Білошицька самотужки організувала мотозмагання всеукраїнського масштабу в Бугрині.

Ми звертали увагу місцевої влади (і продовжимо це робити) на проблеми, які чомусь випадають з їх поля зору. Під натиском «УДАРу» нарешті відремонтували дорогу по вулиці Курчатова – на кінцеву зупинку маршрутки просто не могли більше доїжджати. Обіцяю і надалі робити все для покращання життя мешканців Рівненщини.

- Якими своїм досягненнями як політика ви пишаєтеся?

Ми лише входимо в політику в глобальному розумінні слова, але фундамент для того, щоби досягнення справдилися, закладено.

- Чи шкодуєте про щось, чого не вдалося здійснити?

Я маю впевненість у кожній своїй дії. Більше того, я можу відзначити, що кожен член команди Рівненського «УДАРу» разом зі мною рухається у вірному напрямку. Можливо, у 2021 нам забракло часу, але точно не бракувало енергії та зусиль. Повторюся, наступного року нам багато чого потрібно зробити.

- Які ваші плани на 2022 рік?

По-перше, це боротьба з коронакризою та її наслідками, по-друге, безпека та захист українських територій від загрози повномасштабного вторгнення Росії, а по-третє, це протидія енергетичній кризі та забезпечення енергобезпеки країни.

Україна має зустріти загрози сильною, згуртованою і підготовленою. «УДАР Віталія Кличка» пропонує три ключові кроки для покращення ситуації в країні. Фактично, нами створена покрокова стратегія, на виконанні якої постійно наголошуємо. Зрештою, кожна криза – це нові можливості, і наше спільне завдання: скористатися шансом стати сильнішими! Україна повинна бути сильною, а громадяни – почуватися захищеними! З Новим Роком!

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews