У рамках «марафону добра» нардеп відвідав сім'ї, де виховують діток, хворих на ДЦП

31.12.2021 12:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
У передсвяткові дні на Рівненщині провели традиційний зимовий #марафон добра.
 
Про це розповів народний депутат України (округ 153, Рівненщина), голова підкомітету з питань антикорупційної політики в економічній сфері Комітету ВРУ Роман Іванісов:
 
«Друзі! Радий повідомити, що наш традиційний зимовий #марафондобра встигає прийти до всіх, кому найбільше потрібна увага. Останні передноворічні дні моя команда розвозила подарунки в сім‘ї, де виховують діток, хворих на ДЦП. У моєму 153-му виборчому окрузі - 83 таких сім’ї.
 
Наскільки важко батькам - знаю не з чуток, бо з проханням про допомогу в лікуванні цих діток до мене надходить багато звернень. В міру можливостей не відмовляю нікому. Знаю, що батьки змушені заощаджувати кожну копійчину, аби відкласти гроші на спеціальне лікування чи реабілітацію. Тому вже вкотре даруємо цим діткам новорічне свято - з корисними подарунками і солодощами.
 
Загалом, цього разу наш «Марафон добра» охопив близько 1700 діток, а також усіх ветеранів, що проживають в окрузі.
 
Я щиро вдячний моїй команді, головам громад, старостам сіл, жителям за допомогу в організації заходу. За те, що кожен подарунок дійшов до свого адресата. Тепер із впевненістю виконаного діла можемо зустрічати Новий рік!
 
Робіть добрі справи і ви! Не лишайтесь осторонь людей, яким потрібна ваша допомога, порада, звичайне добре слово. Нехай у 2022 році буде більше добрих вчинків і щасливих усмішок!»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews