Енергозбереження на Рівненщині продовжиться: для цього передбачено понад 4 мільйони

06.01.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

На Рівненщині продовжать відшкодовувати відсотки за кредитами на термомодернізацію ОСББ. На 2022 рік на заходи енергозбереження в обласному бюджеті передбачили 4 млн 450 тисяч грн.

Як повідомили в департаменті ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА, 650 тис. грн спрямують на відшкодування учасникам Урядової програми «теплих кредитів», 3,8 млн грн – за державною програмою «ЕНЕРГОДІМ».

Також Урядом затверджено грантові Угоди з міжнародними організаціями, які мають пришвидшити реалізацію спільного з Європейським інвестиційним банком проєкту «Енергоефективність громадських будівель». Співпраця дозволить термомодернізувати близько 1000 шкіл, дитсадків та закладів культури по всій Україні..

Довідки щодо відшкодування заходів з енергозбереження можна отримати у представників банків-учасників програм ПАТ АБ «Укргазбанк», АТ «Кредобанк», АТ КБ «ПриватБанк» та АТ «Ощадбанк».

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews