Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон відвідав столицю

10.01.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 9 січня 2022 року звершив Божественну літургію у церкві Різдва Христового, що у Подільському районі столиці.

Предстоятелю помісної Української Православної Церкви співслужили архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, архієпископ Дніпровський і Криворізький Симеон, архієпископ Вишгородський Агапіт, настоятель парафії протоієрей Миколай Салабай, архімандрит Кіріон (Інасарідзе), священнослужителі храму та запрошене духовенство.

Після прочитання Євангелія Блаженнійший владика виголосив першосвятительське слово проповіді.

Згодом лунала всеукраїнська молитва за припинення пошесті згубної (епідемії).

Після запричасного стиха проповідь виголосив насельник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря ієромонах Феодосій (Ляхович).

Наприкінці відправи Митрополит Епіфаній привітав громаду та священнослужителів з храмовим святом, а настоятель парафії висловив вдячність Предстоятелю Української Православної Церкви за Першосвятительський візит та на знак пошани і християнської любові підніс букет квітів.

Завершилося святкове богослужіння урочистим многоліттям.

Пресслужба Рівненської єпархії ПЦУ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews