Рівнян запрошують позмагатися у ліпленні сніговиків

20.01.2022 10:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

В рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима» протягом січня – лютого 2022 року в місті Рівне триває міський конкурс «Сніговик FEST».

Захід проводиться в закладах загальної середньої освіти та підліткових клубах.

Учасниками конкурсу можуть бути учні 1-4-х класів та вчителі, закладів загальної середньої освіти міста Рівного, а також вихованці та педагоги підліткових клубів.

За умовами Конкурсу учасники, за сприятливих погодних умов, повинні виліпити сніговики, висотою не менше 1,5 м і з ними сфотографуватися.

Світлини разом зі звітом необхідно надіслати на електронну адресу sportrivne244@ukr.net КЗ «РМЦФЗН «Спорт для всіх».

Найкращі фото, які надійдуть на Конкурс будуть використані для фотовиставки «Спортивна зима», а переможці та призери конкурсу будуть нагороджені кубками та дипломами.

Організатори Конкурсу: управлінням освіти рівненської міської ради, управлінням у справах сімʼї, молоді та спорту Рівненської міської ради та комунальний заклад Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської міської ради.

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews