Проєкт «Іди й роби», започаткований у Рівному, набирає популярності

21.01.2022 06:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Проєкт «Іди й роби» набуває популярності. Після презентації народним депутатом України Олександром Ковальчуком, депутатом Рівненської міської ради Олександрою Коваленко та заступницею директора центру соцвиплат у Рівненській області Тетяною Сладковською проєкту #Іди_і_Роби 3 грудня 2021 року у Верховній Раді України, багато народних депутатів побачили, як можна, не залучаючи додаткових державних коштів, сприяти працевлаштуванню молодих людей з інвалідністю за обраними професіями.
 
Першою запросила ініціаторів, організаторів та натхненників Олександру Коваленко та Тетяну Сладковську для обміну досвідом у практичній площині з метою запровадження аналогічного чи подібного проєкту в Житомирській області народна депутатка України Таня Цыба.
 
Зустріч відбулася у КУ "Березівський психоневрологічний інтернат" за участі керівників Новоград-Волинська районна державна адміністрація та Барашівська територіальна громада — у колі фаховому та спроможному приймати рішення. Відтак, проєкт «Іди і Роби» сьогодні по-справжньому вийшов за межі області . Організатори та учасники проєкту вболівають та щиро радіють за всіх людей з інвалідністю України, які зможуть працювати за обраними професіями завдяки цьому проєкту.
 
null
 

null
 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews