На ХАЕС завершився турнір з футзалу на призи газети «Перспектива»

23.01.2022 13:48   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

 

29 турнір з футзалу на призи газети «Перспектива» завершено на Хмельницькій АЕС. У турнірі взяли участь вісім команд зі структурних підрозділів ВП ХАЕС.

У півфіналі за вихід до наступного етапу змагалися об’єднана команда гідротехнічного цеху, комунального господарства та військової частини (ГЦ+ КГ+ В/Ч) зі спортсменами цехів дезактивації і поводження з радіоактивними відходами, радіаційної безпеки та транспортного цеху (ЦДПРВ + ЦРБ + ТрЦ). За рахунку 9:4 перемогу святкували футболісти  «ГТЦ+ КГ+ В/Ч». Вісім із дев’яти голів на свій рахунок записав найкращий бомбардир не лише команди, а і турніру в цілому Дмитро Монах. 

За вихід до фіналу змагалася також команда електроцеху разом зі спортсменами 3 Державного пожежного рятувального загону (ЕЦ +3 ДПРЗ), яка була результативнішою у двобої із ветеранами ХАЕС й за рахунку 4:3 увійшла до наступного етапу змагань.

У боротьбі за третє місце беззаперечну перемогу з рахунком 7:0 здобула команда ветеранів ХАЕС над футболістами «ЦДПРВ + ЦРБ + ТрЦ», яка продемонструвала високий клас і жагу до перемоги. У номінації «Кращий захисник турніру» саме гравця команди ветеранів ХАЕС Дмитра Мартиненка визнано кращим.

Безкомпромісна боротьба точилася за головний трофей турніру, де на рівних змагалися спортсмени «ГТЦ+ КГ+ В/Ч» та «ЕЦ + З ДПРЗ». Лише у другій половині другого тайму футболістам команди «ГТЦ+ КГ+ В/Ч» вдалося проштовхнути м’яч у ворота суперників, який і виявився вирішальним.

За підсумками турніру переможцями стали футболісти «ГТЦ+ КГ+ В/Ч». Друге місце посіла об’єднана команда електроцеху спільно з рятувальниками, воротаря якої Валентина Лисюка визнано найкращим. Третє місце - заслужено у досвідчених футболістів, команди ветеранів ХАЕС. 

За результатами турніру у номінації «Кращий півзахисник» визнано гравця команди «ЦДПРВ+ ЦРБ+ ТрЦ» Олександра Бруса.

Нагороди призерам та кращим гравцям змагань вручив один із ініціаторів турніру головний редактор газети «Перспектива» Віктор Гусаров, який побажав учасникам здоров’я, задоволення й натхнення від футбольних баталій та анонсував наступний ювілейний турнір.

Футзальні баталії завершено і попереду 30 ювілейний турнір, який принесе нові емоції. 

null
Фото: ХАЕС

 

null
Фото: ХАЕС




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews