ВРУ звернулася до світу щодо неприйнятності військового шантажу з боку РФ

25.01.2022 12:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Щойно Верховна ухвалила Постанову про Звернення Верховної Ради України до Організації Об'єднаних Націй, Європейського Парламенту, урядів та парламентів іноземних держав та парламентських асамблей міжнародних організацій стосовно неприйнятності військового шантажу відносно України з боку Російської Федерації, який вона здійснює з метою недопущення реалізації європейських та євроатлантичних прагнень України. Про це повідоми народний депутат ВРУ від Рівненщини Роман Іванісов.
 
"Ми, народні депутати, робимо все, аби не допустити повномасштабної агресії з боку Росії. Тиск, який вчиняє сусід на нашу державу, порушує цілу низку міжнародних договорів та принципів і норм міжнародного права, ставить під загрозу наш суверенітет і життя кожного нашого громадянина.
Тому ми хочемо, аби голос України нарешті був почутий у всьому світові. Ми хочемо йти своїм вільним шляхом, але імперські амбіції Росіі не дають цього зробити. Іноземні держави повинні зрозуміти, що військова загроза у самому центрі Європи - неприпустима! Бо ця «іскра» може в будь-який момент стати «полум‘ям» для всього світу!", - написав Роман Іванісов на своїй сторінці у FB.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews