Хмельницька АЕС взяла участь у семінарі-форумі «Професійний розвиток жінок в атомній енергетиці»

27.01.2022 14:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Хмельницька АЕС отримала Сертифікати учасниць та учасників семінару-форуму «Професійний розвиток жінок в атомній енергетиці», організованого WiN Ukraine та ДП «НАЕК «Енергоатом». Це фінальний етап проєкту, отож незабаром сертифікати будуть передані всім учасницям та учасникам семінару.
 
Загалом, у проєкті взяли участь близько 200 працівниць і працівників усіх атомних електростанцій України та керуючої компанії, серед них і представниці та представники Хмельницької АЕС.
 
Проєкт стартував наприкінці серпня минулого року на Хмельницькій АЕС. Під час заходу 54 активні представниці ХАЕС узяли участь в інтерактивних лекціях про особливості лідерства в сучасному світі й роль жінок у його розвитку, а також у практичній частині від головного тренера семінару-форуму Олени Юзькової.
Успішно реалізований соціальний проєкт «Професійний розвиток жінок в атомній енергетиці» виявив позитивний вплив на професійну діяльність жінок у колективі Компанії. Як зазначає його організаторка, начальниця відділу роботи з громадськістю департаменту з комунікацій Енергоатома Рената Яресько Renata Yaresko: «Це проєкт для атомниць, про атомниць, про лідерство, про партнерство та дружбу, про віру та сімейні цінності. Він подарував нам нові знання, неймовірну кількість позитиву, сяючих жіночих очей, тепло, обійми та бачення наступних кроків і дій».
 
Учасниці проєкту не лише поглибили знання з теми гендерної рівності, але й розвинули лідерські навички, впевненість у своїх силах, розуміння напрямів свого подальшого професійного шляху в атомній енергетиці.
 
Зокрема, за результатами семінару-форуму «Професійний розвиток жінок в атомній енергетиці» на Хмельницькій АЕС було активовано роботу групи з гендерних питань, до складу якої ввійшли 13 працівниць різних підрозділів ХАЕС. Очолює робочу групу Олексій Ущаповський (НТЦ). Серед основних напрямів роботи РГГП на 2022 рік - вивчення гендерної ситуації, гендерний аналіз Колективного договору та робота зі зверненнями.
 
Результати проєкту визнано показовими для інших компаній. За реалізацію кейсу з гендерної рівності «Професійний розвиток жінок в атомній енергетиці» Енергоатом отримав нагороду на ХІІ Конкурсі кейсів із корпоративної соціальної відповідальності.
 
Пресслужба ХАЕС

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews