Кличко підтримав харків’ян та збирає АМУ для обговорення тероборони

28.01.2022 15:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Росія продовжує ескалацію вздовж кордонів України. Водночас Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю The Washington заявив, що Росія може спробувати захопити деякі території України, зокрема Харків, під приводом «захисту російськомовного населення».

Заява лідера «УДАРу» Віталія Кличка:

«На тлі обговорення останніми днями заяв щодо, нібито, ймовірного захоплення російським агресором Харкова, як голова Асоціації міст України, від імені АМУ хочу висловити місту Харкову та всій Харківщині підтримку і переконання, що ніякого захоплення не буде. Бо за Харковом - уся Україна!

Окрім Харківщини прикордонними є Донеччина, Луганщина, Чернігівщина, Сумщина, Херсонщина та деякі інші регіони, що межують з Росією. Питання їхньої безпеки та обороноздатності – це питання безпеки й усіх інших регіонів України.

Сьогодні для захисту української держави вкрай важливі чітка координація дій, спільна робота та єдина позиція місцевої влади та центральної!

Тому я ініціював зібрати засідання правління Асоціації міст України, на якому обговоримо заходи з організації територіальної оборони кожної області, кожного міста та містечка. Це засідання відбудеться 28 січня в Києві.

Єдність, витримка і спокій, взаємодопомога та взаємопідтримка – головне в час таких складних випробувань для країни.

І ми з честю подолаємо виклики! Усі разом! Слава Україні!»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews