«Стугни», «Джевеліни» та «Корсари»: військового озброєння достатньо для захисту України, - Олексій Резніков

31.01.2022 14:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
У Верховній Раді докладають максимум зусиль для уникнення військового вторгнення. Разом з тим, застерігають від паніки, акцентуючи, що Україна має зброю для захисту своє суверенності.
 
null
 

«України Стугни, Джевеліни та Корсари: військового озброєння достатньо для захисту України» , - про це з трибуни Верховної Ради заявив міністр оборони Олексій Резніков.
Народний депутат України, член антикорупційного Комітету ВР Роман Іванісов також наголосив, що за північним напрямком ведеться пильне спостереження:
«За північним напрямком ведеться пильне спостереження, активно розгортається територіальна оборона. Разом з тим, українська влада робить усе можливе, аби не допустити найгіршого сценарію і вирішити питання дипломатичним шляхом, - каже міністр.
Згоден з паном міністром, що ми повинні докласти максимум зусиль для уникнення військового вторгнення. Сподіваюсь, що усі міжнародні зустрічі і перемовини будуть ефективними. Але зменшувати загрозу при цьому не маємо права».
null
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews