Ми повинні мати чітке розуміння, як власними силами захищати свою землю, - Роман Іванісов

31.01.2022 14:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Усі ефіри і стрічки міжнародних ЗМІ рясніють заявами про Україну. Деякі держави обіцяють надати свою підтримку, інші - скептично ставляться до усього, що відбувається довкола нашої країни. Але, як кажуть, обіцянка-цяцянка, а ми повинні мати чітке розуміння, як власними силами захищати свою землю.
 
Про це заявив народний депутат України, член антикорупційного Комітету ВР Роман Іванісов:
«Ухвалили Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення завдань та основ підготовки і ведення національного спротиву». Він, насамперед, стосується повноважень органів державної влади та військового командування з питань виконання правового режиму воєнного стану, органів військового управління ЗСУ, зокрема, Командування Сил спеціальних операцій. Воно є організатором та здійснює заходи з підготовки, ведення та підтримки руху опору, забезпечує контроль за їх виконанням.
 
Законом також врегульовується питання грошової винагороди особам, що проходять військову службу під час особового періоду та питання порядку та умови підпорядкування Національної гвардії України під час уведення правового режиму воєнного стану. Все буде Україна!»
 
null
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews