Нетішинці - серед кращих самбістів України!

02.02.2022 15:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Федерація самбо України оприлюднила національний рейтинг 2021 року. У десятці кращих спортсменів року – вихованець КДЮСШ ППО Хмельницької АЕС Ярослав Давидчук. Заслужений тренер Геннадій Горохов посів сьому сходинку топ-10 найкращих тренерів України з рейтингом 9468 балів.
 
Минулого року Ярослав Давидчук здобув бронзову нагороду Чемпіонату світу, піднявся на першу сходинку п’єдесталу Чемпіонату Європи, виборов найвищі золоті нагороди Чемпіонату України та Кубку України. Ці відзнаки принесли спортсмену 7450 балів та забезпечили шосте місце національного рейтингу. У дисципліні «спортивне самбо (чоловіки)» Ярослав Давидчук очолив трійку лідерів 2021 року.
 
Геннадій Горохов вже понад 15 років тренує чоловічу збірну команди України з боротьби самбо. У 1999 році йому присвоєно звання «Заслужений тренер України». За роки тренерської діяльності тільки в Нетішині Геннадій Горохов підготував чотири заслужених майстри спорту України, сім майстрів спорту України міжнародного класу, 36 майстрів спорту України.
 
Із черговими досягненнями повернулися вихованці Геннадія Горохова з Чемпіонату України із самбо серед молоді та юнаків, що проходив 27-30 січня 2022 року в Львові. У спортивному самбо серед молоді перше місце здобули Богдан Цисар (79 кг), Василь Сидор (71 кг) та Сергій Шпак (53 кг). Серед юнаків у цій дисципліні золото виборов Максим Луцик (71 кг), срібло у Владислава Жогана (53 кг). У бойовому самбо серед молоді на другій сходинці п’єдесталу ще один нетішинець Олексій Терлецький (71 кг).
 
За результатами цього Чемпіонату буде сформовано збірну команду України для виступу на Чемпіонаті Європи, який відбудеться навесні. Усі переможці у своїх вікових та вагових категоріях – першочергові кандидати до зарахування до збірної.
 
Джерело: ХАЕС
 
null
 

null
 

null
 

null
 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews