Поліцію Дубенщини очолив майор поліції Сергій Савран

04.02.2022 18:21   Джерело: RvNews
Автор : Наталія Рівненська
Сорокарічний майор поліції розпочав службу в органах внутрішніх справ іще з 2005 року. В подальшому служив в карному розшуку відділення поліції № 1 (смт Млинів).
 
Із жовтня минулого року тимчасово виконував обов’язки начальника Дубенського районного відділу поліції Олексій Камишанський підкреслив, що попереду у нового очільника іще багато роботи щодо вдосконалення роботи дубенських поліцейських, аби місцеві жителі почувалися у безпеці та цілковитому комфорті «Новопризначений керівник — молодий та амбітний, — звернувся до присутніх Олексій Камишанський, — Тож хочу підкреслити, що будь-яка проблема не ваша особиста, вона — наша спільна. Тому ми повинні вміти згуртуватися та підставити один одному плече».
 
Натомість Сергій Саваран подякував очільнику поліції області за довіру та запевнив, що завжди підтримуватиме своїх підлеглих та на повну працюватиме для громади Дубенщини.
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews