Об’єкти спортивного комплексу Хмельницької АЕС відновлять роботу з 7 лютого

04.02.2022 18:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Відділ соціальних об’єктів Хмельницької АЕС повідомляє про відновлення роботи спортивного комплексу.
 
Об’єкти спортивного комплексу Хмельницької АЕС розпочнуть приймати відвідувачів з понеділка, 7 лютого 2022 року. Відвідування басейну, спортивних та тренажерних залів дозволено виключно із дотриманням вимог карантинного режиму.
 
Нагадаємо, що станом на 4 лютого Хмельниччина перебуває у так званій «помаранчевій» карантинній зоні. Отож, усі відвідувачі об’єктів спортивного комплексу повинні мати хоча б одне щеплення від COVID-19, документ, що це підтверджує, та не забувати дотримуватися протиепідемічних заходів.
 
На період карантинних заходів перебування у приміщеннях спортивного комплексу дозволено за умови носіння медичних масок/респіраторів. При вході проводиться замір температури тіла, обробка рук дезінфікуючою рідиною. Відвідувачі зобов’язані дотримуватися безпечної дистанції у 1,5 м та уникати скупчень. Заняття проводяться із дотриманням встановлених у регіоні обмежень відповідно до карантинного зонування.
 
Джерело: ХАЕС

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews