«Слова нічого не варті, якщо ми не готові підтримати наших військових», - Галина Кульчинська

04.02.2022 19:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
У Рівному депутати розглядали питання виділення для Регіонального управління територіальної оборони Західного регіону приміщення колишнього дитячого садочка, ща на вул. Дубенській 71а.
 
"За що ми торгуємося? Сьогодні Україна фактично є центром світової політики. Коли стягуються війська на українських кордонах, усі наші слова про патріотизм, або коли ми співаємо гімн чи промовляємо патріотичні гасла, вони нічого не варті, якщо ми не готові підтримати наших військових. Ворог біля воріт. Потрібно діяти", - звернулася голова фракції "Батьківщина" Рівнеради Галина Кульчинська до депутатів під час сьогоднішнього позачергового засідання Рівненської міської ради.
 
Місцеві обранці розглядали питання виділення для Регіонального управління територіальної оборони Західного регіону приміщення колишнього дитячого садочка по вул. Дубенській 71а.
 
Й хоча це викликало певні суперечки, однак присутні депутати одноголосно підтримали передачу приміщення для тероборони.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews