XXV з’їзд політичної партії «УДАР  Віталія Кличка» - закликали долучитися до платформи єдності

04.02.2022 21:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

4 лютого відбувся XXV з’їзд політичної партії «УДАР Віталія Кличка». На з’їзді ухвалили звернення до керівництва держави про скликання Національного форуму єдності України. Звернення ініціював лідер «УДАРу» Віталій Кличко.

Національний форум єдності стане платформою, на якій усі патріотичні проукраїнські сили зможуть налагодити співпрацю для захисту України в умовах російської агресії. Крім того, форум стане основою для розробки стратегії переговорів щодо деокупації Криму, деескалації  конфлікту на Донбасі та напрацювання єдиного голосу країни на міжнародній дипломатичній арені.

Крім того, на партійному з’їзді презентували економічний план дій «Захист. Безпека. Розвиток». «Упровадження економічного плану дозволить зробити економіку України більш стійкою», - прокоментував лідер Рівненського «УДАРу», делегат від Рівненщини, Валентин Демчук.

Також було висунуто кандидата у депутати Верховної Ради по 206 округу – голову Чернігівської обласної організації партії «УДАР», секретаря Чернігівської міськради Олександра Ломако.

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews