На водоймі-охолоджувачі Хмельницької АЕС провели змагання зі спортивної риболовлі

07.02.2022 19:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
У суботу, 6 лютого, ранок для багатьох членів «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС» поєднав корисне з приємним. На водоймі-охолоджувачі Хмельницької АЕС провели змагання зі спортивної риболовлі.
 
Участь у змаганні взяли зо два десятки учасників. Кожен був налаштований продемонструвати вправність у зимові риболовлі.
 
 
Сергій Онищук, голова «Клубу рибалок-аматорів ХАЕС», озвучив правила проведення спортивної риболовлі та нагадав про вимоги карантину, що вимагають соціальної дистанції між учасниками змагань.
 
У підсумку найкращими рибалками стали Андрій Нагай, Сергій Степанюк та Олександр Поліщук. А найбільного окуня завдовжки 15 сантиметрів упіймав Богдан Волянський. 
 
Усі призери та номінанти одержали кубки, грамоти та призи. До церемонії нагородження долучилася команда вправних спінінгістів «Black fish», яка є постійною учасницею заходів «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС».
 
null
 

null
 

null
 

null
 
 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews