В інсультному центрі Рівненської ЦМЛ з'явилося нове обладнання (ФОТО)

14.02.2022 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Це стало можливим завдяки реалізації у 2021 році управлінням охорони здоров’я проєкту громадського бюджету «Облаштування інсультного центру на базі ЦМЛ реабілітаційним обладнанням м.Рівне, вул.Миколи Карнаухова (Мірющенка) 25 А».

На цей проєкт використали 999,62 тис.грн.

Відтепер заняття фізичних терапевтів із залученням придбаного реабілітаційного обладнання сприяє активізації уражених внаслідок інсульту кінцівок, що безпосередньо впливає на процеси функціональної церебральної реорганізації, сприяє кращому відновленню неврологічного дефіциту.

Адекватні реабілітаційні втручання дозволяють краще адаптувати хворих до самообслуговування, навчити користуватись підручними засобами для пересування. Це дозволяє покращити рівень щоденної життєвої активності, соціальної та побутової адаптації, зменшити інвалідність, покращити якість життя пацієнтів, які перенесли мозковий інсульт.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews