День єднання у Рівному. Що відбуватиметься

16.02.2022 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Мешканців Рівненщини запрошують приєднатися до Дня єднання. Вже сьогодні, 16 лютого, о 10:00, біля адмінбудівлі Рівненської облдержадміністрації на майдані Просвіти, 1 планують підняти найбільший в області державний прапор на флагштоці, збудованому до 30-ї річниці Незалежності України. Після цього заплановано виконання Державного Гімну України.

Також на усіх центральних майданах Рівненщини в цей час урочисто піднімуть державні прапори. Національну символіку вивісять і в кожній громаді області та на адмінбудівлях.

А ще сьогодні, 16 лютого, у День єднання, підсвітять будівлю облдержадміністрації, флагшток біля ОДА, адмінбудівлю Нацполіції області, Свято-Покровського собору та обласного драмтеатру.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської ОДА. А от відділ комунікації Рівнеради інформує про те, що єднання слід очікувати також і на Майдані Незалежності. Теж о 10:00. Запрошують рівнян долучитися до спільного виконання Державного Гімну України та підняття Державного Прапора України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews