Верховна Рада ухвалила звернення до усієї світової спільноти щодо російської агресії проти України

16.02.2022 10:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
У ВР України наполягають на посиленні санкцій, засудженні дій та кроків РФ проти України та підтримці мирних переговорів у всіх існуючих форматах.
 
Про це повідомив народноий депутат України Роман Іванісов, члена антикорупційного Комітету ВР:
 
«Ми наголошуємо, що з боку РФ триває порушення Статуту ООН та принципів міжнародного права, нехтування суверенітетом і незалежністю України. Лише план щодо визнання незалежності окупованих територій Луганщини й Донеччини багато говорить про їхні злочинні наміри і плани.
 
Ми наполягаємо на посиленні санкцій, засудженні дій та кроків РФ проти України та підтримці мирних переговорів у всіх існуючих форматах.
 
Ми закликаємо не визнавати будь-які рішення РФ, які стосуватимуться визнання незалежності самопроголошених утворень на території Луганської та Донецької областей, і рішуче засудити будь-які дії Російської Федерації, що будуть спрямовані на погіршення безпеки у світі і в Україні, зокрема».
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews