Володимир Гройсман вимагає створення Уряду національної згуртованості

22.02.2022 13:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Лідер політичної партії "Українська стратегія Гройсмана" відкритим листом звернувся до Президента та керівників парламентських партій.
null
Фото з мережі Інтернет
"Зупинити внутрішні чвари і згуртуватися – це не лише моя вимога. Цього хоче вся нація. Коли воїни об’єднані єдиною ціллю – зупинити ворога і захистити країну, коли суспільство гуртується навколо любові до своєї країни і готове відстоювати її в територіальній обороні, коли медики, не опускаючи рук, залишаються на передовій у боротьбі з пандемією, неприпустимо і немислимо, щоб обрані українцями політики всю свою енергію витрачали на те, щоб потопити політичних опонентів і захопити побільше влади.
Час рятувати економіку і посилювати обороноздатність України. Реалізувати це можна саме через формування всіма проукраїнськими політичними силами Уряду Національної Згуртованості. У листі я виклав покроковий план, як це працює. Відкладаючи створення такого Уряду, ми дозволяємо агресору далі наближатися до нашої території".
Володимир Гройсман закликав ознайомитися із Листом і підтримати його пропозицію.
Україна згуртована зсередини – сильна зовні!
ПРИЄДНАТИСЬ МОЖНА ТУТ: https://zhurtovani.in.ua/
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews