Спортсмени змагалися за кубок Хмельницької АЕС зі скелелазіння

22.02.2022 16:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Цими вихідними до Нетішина завітали учасники з різних куточків області, аби випробувати свої сили у відкритому кубку Хмельницької АЕС зі скелелазіння у шести вікових категоріях.
 
Захід розпочався з вітального слова генерального директора ХАЕС Андрія Козюри. Він побажав спортсменам чесної боротьби, успіхів та запевнив, що Хмельницька АЕС і надалі сприятиме проведенню таких корисних ініціатив у місті.
 
Скелелази боролися за першість у швидкості, складності та болдерингу. Відтак, у видовищній та безкомпромісній боротьбі перемогу та Кубок ХАЕС здобула команда ГК "ВЕРШИНА". На церемонії нагородження завітали голова ППО ВП ХАЕС Михайло Гук та начальник СВНіПБ Сергій Сахнюк.
 
Організатор спортивного заходу, голова ради СК «Пульсар» Михайло Ковальчук подякував адміністрації та профспілковому комітету Хмельницької АЕС за підтримку спорту та сприяння фізичного розвитку дітей. Незабутні враження, нові знайомства, досвід, заслужені дипломи та призи отримали всі учасники від організаторів та партнерів спортивного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews