Війна України з Росією: у Рівному черги до військомату не зменшуються (ФОТО)

01.03.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

популярне


«Благородні черги» вишиковуються біля військкоматів по всій Україні. Рівненська область - не виняток. Серед бажаючих боронити Україну - як юнаки, так і чоловіки з досвідом, а також молоді дівчата і жінки. Усі в один голос кажуть, що мотивація проста: захистити свій дім від окупанта.

Один з них - мешканець області Олег, який після отримання повістки зібрався за ніч. «Взяв документи, рюкзак, обійняв дітей та прибув до військкомату», - розповів він.

Його дружина Тетяна тим часом каже, що з нелегким серцем, але вірою та любов‘ю відпускає чоловіка.

Таких як Олег – десятки. «Благородні черги» формують новоприбулі бажаючі одягнути «піксель» та негайно захищати рідну землю від ворога. 41-річний житель Рівненщини Микола теж без вагань висловив бажання боронити Україну.

Тим часом біля військкомату активно працюють волонтери: небайдужі пригощають кавою та чаєм усіх тих, хто готовий захищати кожен сантиметр української землі. Саме завдяки таким патріотам Україна переможе.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews