Працівники ХАЕС підтримують Збройні Сили України та Президента Зеленського

01.03.2022 09:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Як повідомив генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра (на фото), працівники Хмельницької атомної електростанції перерахували свої власні кошти у сумі  8 480 281 грн. на підтримку Збройних Сил України.

- Атомники продовжують виконувати свої обов’язки по забезпеченню енергопостачання країни у стані війни та вірять у Збройні Сили України. Також ми підтримуємо у цей важкий для країни час Президента України та Верховного Головнокомандувача ЗСУ Володимира Зеленського. Частина працівників ХАЕС увійшли до складу підрозділів Територіальної Оборони, стали Волонтерами. Україна вміє захищатися, а українці прагнуть миру. Наша згуртованість у важкий для країни час, підтримка світової демократичної спільноти дають величезний шанс на перемогу Добра, - зазначив Андрій Козюра.

Хмельницька атомна електростанція продовжує працювати у штатному режимі. Усі об’єкти підприємства знаходяться під посиленою охороною, на ХАЕС вжито додаткових заходів безпеки та контролю, в т.ч. - за рівнем радіаційного фону у зоні спостереження, який, наразі, залишається незмінним та знаходиться у межах встановлених норм.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews