Звернення Володимира Гройсмана

02.03.2022 14:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

ВОНИ ХОЧУТЬ ЗМУСИТИ НАС ПАНІКУВАТИ, АЛЕ МИ НЕ ДАМО ЇМ ЦЕ ЗРОБИТИ

Дорогі українці!

Варвар напав на нас. Але ми повинні зберігати спокій, як би важко це не здавалося. Тільки спокій допоможе нам здолати ворога.

Я закликаю всіх українців тут і в усьому світі згуртуватися. Я закликаю згуртуватися всіх членів Ліги демократичних націй. Я закликаю згуртуватися всіх, хто вірить у верховенство права, людську порядність і права людини, щоб ми могли боротися і знищити це зло, яке називається Путін і авторитаризм.

Давайте всі разом подякуємо та помолимось за всіх, хто прийняв рішення воювати на передовій, щоб ми могли бути вільними.

Через спокій і згуртованість ми переможемо це зло. Захистимо нашу Батьківщину. Ми захистимо своїх матерів, батьків, сестер і братів. Ми захистимо наших дітей і, насамкінець, захистимо світ від ракової пухлини, якою є Путін.

Я не сумніваюся, що ми переможемо. Не сумніваюся, що кожен українець запам’ятає цей період як наш найбільший тріумф. Перед світанком завжди найтемніше, і незабаром ми побачимо світанок тріумфу демократії проти авторитаризму, і добро переможе зло.

Ми залишатимемось сильними і переможемо!

Хай живе Україна. Слава Україні!

#згуртовані


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews