Війна України з Росією: Рівненська АЕС готується до оборони

04.03.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Вараська громада готується до оборони: містяни будують оборонні укріплення, чергують на блокпостах, облаштовують укриття, плетуть маскувальні сітки, виготовляють «бандерівське смузі». Не шкодують ні часу, ні фінансів. Спільно трудяться, аби захистити місто від окупантів.

З усієї громади люди звозять метал до комунального підприємства «Благоустрій», де щоденно виготовляють протитанкові та протиавтомобільні «їжаки». Мета цих пристосувань – зупинити ворожу російську техніку на підступах до міста та РАЕС.

...

«Я дуже вдячний мешканцям усієї Вараської громади. Нам продовжують і продовжують підвозити метал. Отримали вже більше 10 тонн. Працюють наші зварювальники, долучаються містяни. Запрошуємо усіх, хто має зварювальні апарати, звертатися за телефоном: 0961365603. Робота знайдеться всім!», – запевняє директор КП «Благоустрій» Юрій Сергійчук.

Разом із тим міські комунальні підприємства продовжують працювати у штатному режимі. Працівники виходять на роботу, розчищають вулиці від снігу, підтримують порядок, вивозять сміття. Цілодобово чергують електрики. Місто-супутник повинно нормально функціонувати.

Працівники цеху господарського обслуговування Рівненської АЕС працюють відповідно до графіка – адже триває зимовий період, виконують роботу необхідну для сталої роботи електростанції, для створення належних умов для персоналу.

Пресслужба Рівненської АЕС


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews