Польща продовжує допомагати Рівненщині

07.03.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Польські партнери з Вармінсько-Мазурського воєводства доставили до Рівненської обласної клінічної лікарні вантаж з гуманітарною допомогою. Західні сусіди передали в нашу область необхідні ліки та автомобіль «швидкої». Усе це місцеві волонтери відправлять у регіони, які найбільше страждають від російських окупантів.

Допомогу з рук польських меценатів отримали головний лікар обласної клінічної лікарні Віктор Ткач та заступник начальника Рівненської обласної військової адміністрації Сергій Гемберг.

«Від початку війни ми активно приймаємо міжнародну гуманітарну допомогу. В основному це продукти харчування, ліки. В день це приблизно 100 тон. Зараз приїхала чергова допомога з Німеччини. Вона надходить на склади в Рівному і розподіляється», - розповідає Сергій Гемберг.

На території головного медзакладу області розгорнули цілий штаб волонтерської допомоги. Від початку війни тут отримують велику кількість гуманітарної підтримки з різних куточків Європи. Це не лише медикаменти, а й їжа, засоби гігієни та все необхідне нашим бійцям і постраждалим від війни цивільним. Наразі на західному кордоні знаходяться десятки нових вантажів, які транзитом через Рівне будуть доставлені у найгарячіші точки України.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews