Рівнянам на замітку: термін дії закордонного паспорта продовжено

07.03.2022 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Урядом України 28 лютого 2022 року прийнято рішення, що з 01 березня 2022 року громадяни України мають можливість продовжити термін дії паспорта для виїзду за кордон та вклеїти фотокартки дітей із їхніми персональними даними до паспорта батьків або законних представників.

Послуга надається Управлінням ДМС України в Рівненській області та Рівненським міським відділом ДМС України в Рівненській області.

Разом з тим, суб’єкти звернення ЦНАП у місті Рівному, які подали документи для оформлення паспортних документів та отримали смс-сповіщення про їх готовність мають можливість отримати свої паспортні документи.

Отримати консультацію у сфері продовження терміну дії закордонного паспорта, вклейки фотокарток дітей до закордонного паспорта одного з батьків та отримання готового паспортного документа можна за номерами (0362) 40-00-43 та (097) 043-00-43.

Пресслужба Рівненського ЦНАПу


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews