Скільки аптек наразі працює на Рівненщині

09.03.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

На Рівненщині стабілізувалася ситуація в аптечній мережі. Відновлення роботи аптек в умовах воєнного стану було першочерговим завданням Держлікслужби. Наразі фармацевти працюють над поповненням асортименту та стабілізацією цін на лікарські препарати.

На сьогодні вже працює понад 90% аптек області.

«Загалом цінова політика на ліки контрольована. Якщо і підвищена вартість, то, передусім , це пов’язано із ускладненою логістикою. Адже багато складів України знаходиться у зоні бойових дій. Тому велика подяка компаніям, водії яких в складних умовах доставляють товар в аптеки, незважаючи на блок-пости та перевірки», - зазначає начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області Сергій Лебедь.

До слова, представники аптек відгукнулися на звернення Рівненської обласної військової адміністрації та надали гуманітарну і фінансову допомогу лікарням та теробороні області.

Довідка

Портал Tabletki.ua створив онлайн мапу, що відображує працюючі аптеки та наявність в них інсулінів.

Працюючі аптеки: tabletki.ua/uk/pharmacy  

Наявність інсулінів в аптеках: tabletki.ua/uk/insulin/pharmacy

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews