Як у Рівному проводитимуть повірку лічильників у період воєнного стану

11.03.2022 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
У багатьох абонентів "Рівнеоблводоканалу" саме в ці дні мала бути планова повірка лічильників води. Раніше, якщо термін повірки протермінований більше як на місяць, то служба обліку і реалізації води підприємства нараховувала платню не за показникам водолічильників, а за нормами водоспоживання на людину.
 
Як повідомили у "Рівнеоблводоканалі", зараз цього робити не будуть. Натомість врахують показники, які споживачі надали і згідно з ними проводитимуть нарахування за спожиті послуги.
Дата повірки лічильника відтермінується до дня коли буде вирішена ситуація з воєнним станом у країні.
Також в аварійних випадках не потрібно викликати працівників Рівнеоблводоканалу для розпломбування лічильника, як це було раніше. Достатньо зателефонувати у робочий час в кол-центр за номером 0800 219 218 або у вечірній час та вихідні у диспетчерську службу 050 375 4070.
Оператор зафіксує факт аварійної ситуації та показник лічильника за фото, яке потрібно буде відправити. Білінгова система зафіксує факт звернення і усний дозвіл на самостійне розпломбування лічильника.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews