Двісті діток-переселенців навчаються наразі в Рівненській громаді

17.03.2022 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Двісті школярів з територій, де ведуться бойові дії, долучилися до навчального процесу у Рівненській громаді.

Як повідомив начальник управління освіти Рівненської міської ради Богдан Турович, станом на сьогодні долучитися до процесу навчання у закладах громади вирішили 200 діток. Це учні усіх класів – від наймолодших першачків до 11-класників. До речі, саме цьогорічних випускників поки що зареєструвалося найменше – 8 чоловік.

Обирають для навчання різні школи нашого міста. Найпопулярнішим є НВК №12 – 23 учні та ЗОШ №4 – 20 учнів з числа вимушених внутрішньо переміщених осіб. Також  4 таких діток долучилися до навчального процесу у Квасилівському НВК.

Окрім того, за останніми даними, до дистанційного навчання долучилися й майже 26 тисяч школярів громади з 32 тисяч зареєстрованих у навчальних закладах.

Нагадаємо, навчальний процес у Рівненській громаді відновили 14 березня. Проходить він у дистанційній формі. Щоправда, при проведенні уроків, часу їх початку та кількості кожен заклад зважає на без пекову ситуацію, а саме на кількість та час сирен повітряної тривоги.

До слова, консультації щодо освітніх послуг для внутрішньо переміщених у Рівненській громаді нададуть:

  • +380678582033 - Ремізович Галина Миколаївна (дошкільний відділ управління освіти)
  • +380501782079 - Середюк Валентина Володимирівна 

Пресслужба Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews