У Рівному муніципальна варта перевіряє чи дотримуються заклади заборони продажу алкоголю

23.03.2022 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Інспектори Департаменту муніципальної варти Рівного у воєнний час вимушено переорієнтували свою роботу. Зараз сфера їх діяльності має два напрями. 

По-перше, перевіряють торгові заклади, магазини на виконання розпорядженя щодо заборони продажу алкоголю. Так за останні дні перевірили 86 магазинів, які мають ліцензію на продаж алкогольних і слабоалкогольних напоїв. З них у 24 виявили алкоголь у вільному доступі на прилавках. З працівниками та адміністрацією магазинів провели профілактичні заходи щодо усунення забороненого алкоголю з прилавків.

Дугий напрям діяльносту департаменту пов'язаний із допомогою правоохоронним органам. Інспектори муніципальної варти разом із поліцейськими вночі патрулюють місто, а саме райони залізничного та автовокзалів. Тут за потреби допомагають вимушеним переселенцям дістатися до місця тимчасового поселення, особливо під час комендантської години, зорієнтуватися на місцевості, але не забувають і про безпеку - тож перевіряють документи.

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews