Рівняни надають прихисток дітям-пересленцям, які залишилися без батьківської опіки

25.03.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Як розповів начальник служби у справах дітей Рівного Андрій Міщеня, на щастя, самотніх діток поки небагато. І кожну з них у нашому місті влаштовують на проживання у сім’ю, аби оточити максимально турботою.

Так, у сім’ї рівнян тимчасово влаштовано двоє діток, які залишилися без батьківського піклування в умовах воєнного стану. А у понеділок рівненська родина прихистила і шестирічну дівчинку Руслану:

- Вона сама із Запоріжжя, з мамою якось дісталася до Києва. А далі дитина залишилася сама. У супроводі волонтерів дівчинка приїхала в Рівне. Тут її прийняла місцева сім’я. Перше, що зробила дівчинка в новій тимчасовій оселі, сіла за піаніно, - розповідає Андрій Міщеня.

На жаль, інформації про маму або інших родичів шестирічної Руслани немає, але у службі сподіваються, що вони обов’язково відгукнуться.

- На заклик міського голови Олександра Третяка відгукнулись близько 20 сімей з Рівного та області, готові прийняти до себе дітей, які залишилися без батьківської опіки в умовах воєнного стану. І ми вдячні кожній сім’ї, яка в таких непростих умовах готові надати прихисток і поділитися турботою з дітками, - наголосив Андрій Міщеня.

Якщо ви також готові прийняти у себе діток, які через війну залишилися самі, телефонуйте 0969643926.

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews