До річниці Чорнобиля відбудеться музичний телемарафон

26.04.2022 12:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
26 квітня, до річниці Чорнобиля відбудеться музичний телемарафон Звуки Чорнобиля за участі 16 українських та міжнародних музикантів, серед яких Kazka, Сергій Міхалок, Олександр Чемеров, Стасік, KRUTЬ, Вагоновожатые, Atomic Simao, GusGus, Bjarki, Dub FX  та Telepopmusik, а також електронні музиканти Woo York, Voin Oruwu, Na Nich, Zavoloka, Feldelmelder, Kaiser.  
 
Ми почуємо пісні та побачимо кліпи, присвячені Чорнобилю, а також дізнаємось, як музиканти проєкту переживають війну, почуємо їх історії та слова підтримки. Адже українська музика - це те, що сьогодні підтримує дух та єднає українців.
 
Телемарафон висвітлить хроніку захоплення Чорнобиля окупантами у 2022 році. Через 36 років після найбільшої техногенної катастрофи світу, росія вдалася до ядерного тероризму: понад 600 годин без зміни тримає в заручниках працівників Чорнобильської атомної станції, обстрілює танками найбільшу атомну станцію Європи та підриває там боєприпаси, знов бреше, замовчує та маніпулює інформацією. Чорнобиль - не лише трагічна сторінка нашої історії, це також історія про перемогу та силу нації, коли не дивлячись на нищівні дії СРСР, українці змогли не лише вижити, а й ліквідувати катастрофу та стати щитом для всієї Європи.
 
Ми маємо донести всьому світу, що Чорнобиль – це ще один геноцид росії проти України, за який вона має відповісти, як і за воєнні злочини. Тому ми будемо вдячні за вашу підтримку та поширення інформації, щоб якомога більше людей змогли подивитись телемарафон Sounds of Chornobyl: Brave Ukraine.
 
Подивитись телемарафон Звуки Чорнобиля можна 26 квітня на 24 Каналі о 17:00 та на YouTube:​​https://www.youtube.com/c/news24tvua
 
Реліз для розміщення та фото за посиланням:
 
Запит на коментарі та інтерв'ю можна надсилати мені у відповідь на цей лист.
 
null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews