На Рівненщині стартував новий літературно-мистецький проєкт «Маленькі історії великої звитяги»

29.04.2022 21:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олена Медведєва
Стартував новий літературно-мистецький проєкт «Маленькі історії великої звитяги» за участю діток, котрі переселилися на Рівненщину під час війни, їхніх друзів-рівнян та тих, які вимушені були полишити рідну землю й тимчасово емігрувати за кордон.
 
На сьогодні учасники проєкту пишуть історії, есе, вірші, складають казки, а також малюють ілюстрації, фотографують. Тематика творів найрізноманітніша – перемога над страхом, злом, ворогом, сумом тощо. Ці роботи увійдуть до майбутнього збірника, який ми плануємо виготовити як в електронному так і паперовому форматі.
 
Дитячі твори будуть редагуватися на фронті відомим українським письменником Сергієм Пантюком, який зараз захищає Україну та нищить ворога.
 
Запрошуємо всіх охочих творчих дітей, котрі пишуть, малюють, фотографують, ліплять з пластиліну, долучитися до літературно-мистецької терапії та створити спільний збірник власних перемог.
 
Прозові та поетичні твори, скановані (сфотографовані роботи) варто надсилати на електронну адресу: medvedevaolena1@gmail.com до 15 травня 2022 року.
 
Телефон для довідок:
+380 (67) 860 50 91
Проєкт «Маленькі історії великої звитяги» ініціювали ГО «Центр креативу» спільно з ГО «Носителі миру» за підтримки інформаційних партнерів:
Рівненської обласної організації Національної спілки письменників України, Рівненської обласної бібліотеки для дітей, Медіацентру «Третя столиця», Літературного музею Уласа Самчука, КП «Рівнекнига» РОР, Видавничого дому «ОГО», журналу «Рівняни».
 
Репост вітається! 
 
Авторка ілюстрації Мошинська Настя, 7-В клас НВК "Колегіум".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews