У Рівному та Квасилові мультипредметний тест складатиме понад півтори тисячі випускників

03.05.2022 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

1554 випускники зареєструвались у Рівному та Квасилові на здачу мультипредметного тесту. Про це повідомив начальник Рівненського міського управління освіти Богдан Турович.

Нагадаємо, цьогоріч у зв’язку з агресією російської федерації щодо України вирішили замінити на мультипредметний тест. Він включатиме три предмети — українська мова, історія України та математика.

На його виконання передбачається виділити година 20 хвилин. Проходитиме тест у липні.

- Мультипредметний тест школярі здаватимуть невеликими групами у навчальних закладах, де є укриття, аби у разі повітряної тривоги діти могли сховатися в укриття. Саме за результатами цього тесту випускників зараховуватимуть до вищих навчальних закладів. Вже цього місяця кожен з тих, хто зареєструвався, отримає електронний лист з пропозицією підтвердити участь у проходженні тесту. Ті, хто підтвердить це бажання, складатиме тест, - зазначив Богдан Турович.

Пресслужба Рівненської міськради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews