У Рівному з'явилася соціальна їдальня з комплексними обідами за 45 грн: де її шукати

04.05.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Від учора на базі НВК №2 “школа-ліцей” запрацювала соціальна їдальня. Тут готують повноцінні комплексні обіди за прийнятною ціною.

Раніше підприємиця Оксана Олійник забезпечувала харчуванням школярів закладу, але з початком війни довелося дещо змінити орієнтири: готувала для військових та самооборони. Тепер же залюбки годує рівнян.

Спершу, за задумом, соціальна їдальня повинна була забезпечувати харчуванням внутрішньо переміщених осіб та соціально незахищені верстви населення. Але врешті — відкрила двері для всіх рівнян.

За словами підприємиці, використовують традиційні рецепти, дещо з того, що пропонував Євген Клопотенко, а також домашні “секретики”. На вибір відвідувачам перша страва — борщ чи суп, друге — крупи чи картопля, салат і чай або компот. Обрати можна комплекс (орієнтовна вартість 45 гривень) або ж будь-яку самостійну страву.

Отож, заклад працює за адресою вулиця 24 серпня, 2, з 12.00 до 16.00 без вихідних. Обіцяють, що у разі великого напливу відвідувачів, графік роботи переглянуть.

Пресслужба Рівненської міськради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews