Не минуло і доби, а у Рівному знову проводжатимуть полеглого на війні героя

11.05.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

І знову на майдані Незалежності пролунає тужливе Пливе кача... Вже сьогодні віддамо шану мужньому захиснику 41-річному солдату Олександру Горисюку.

Олександр пропрацював понад 10 років на виробництві вікон, знав, що таке заробітки за кордоном, а потім повернувся додому, аби вже тут залишитися. Бо ж саме у Рівному живе його донька Анастасія, яку безмежно любив...

Саме із татом пов’язані її найяскравіші дитячі спогади - походи на спідвей. Олександр любив футбол, а ще - куховарити, приготовані ним страви не залишали байдужим нікого.

Коли ж почалася війна, пішов добровольцем, хоч раніше в армії й не служив.

- Він завжди казав, що піде на війну, якщо на нас нападуть, мовляв, дід воював, і я буду воювати. І пішов у військкомат на другий же день, хотів захистити, уберегти молодших. Нікому нічого не сказав. Навіть я, хоч працюю у військкоматі, дізналася про це через тиждень, - розповідає сестра Олександра Наталія.

Гарік, як називали Олександра друзі, дуже любив свою країну і вірив у Перемогу, тож наближав її зі зброєю у руках. Він був щирим і надзвичайно добрим, готовий поділитися усім, що мав, і віддав своє життя.

Прощання з солдатом Олександром Горисюком відбудеться сьогодні о 10:00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його, як і просив, на малій батьківщині батьків у Гощанській громаді поряд із рідними.

Пресслужба Рівненської міськради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews