Волонтери поставили з-за кордону плівку для затягування вікон, вона зараз вкрай необхідна, - Палатний

13.05.2022 21:22   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Також волонтерський штаб «Українська команда» передав коптер військовим і медичне обладнання в шпиталі.

Плівка для затягування вікон зараз вкрай необхідна у тих регіонах, які зазнали руйнувань через обстріли, тому волонтери забезпечили поставку з Естонії. Про це повідомив керівник волонтерського штабу «Українська команда» на своїй сторінці у Facebook.

null
Фото з мережі Інтернет

«Звіт волонтерського штабу «Українська команда». Допомога українцям: передали 3 рулони по 50 кг плівки від естонських партнерів «Слава Україні МТЮ» та Йоханни-Марії Лехтме фонду «Район #1». Вони вже активно її використовують в Аграрному коледжі в Бородянці. Продовжимо поставки такої плівки, адже вона вкрай необхідна зараз у багатьох регіонах країни. Дякуємо всім, хто продовжує роботу 24/7. Тільки так переможемо», - повідомив Палатний.

Він зазначив, що волонтери штабу також передали необхідне обладнання військовим і медикам.

null
Фото з мережі Інтернет

«Допомога військовим: Тернопільський штаб з Микола Люшняк передали для потреб військових на передову квадрокоптер. Цей прилад дасть змогу здійснювати розвідку позицій противника. Київський штаб забезпечив шпиталі столиці необхідним медичним обладнанням - шприцами і катетерами», - підсумував Палатний.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews