Майже 150 мільйонів: стільки надійшло до бюджету Рівненщини завдяки платі за землю

17.05.2022 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

За підсумками січня-квітня 2022 року до місцевих бюджеті Рівненської області сплачено 143,4 мільйона гривень плати за землю.

Зокрема, юридичні особи спрямували до місцевого бюджету 133,8 мільйона гривень, а фізичні особи – 9,6 млн гривень плати за землю.

Окрім поточних платежів, що є обов’язковими для сплати на територіях, де відсутні бойові дії, власникам землі та об’єктів нерухомості Рівненщини варто погасити заборговані майнові податки - нагадують у Головному управлінні ДПС у Рівненській області.

Звертаємо увагу, що платники податків мають можливість самостійно провести звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет.  Щоб стати користувачем електронних сервісів ДПС треба отримати електронний цифровий підпис, зареєструватися на вебпорталі ДПС і в будь-який зручний час переглядати інформацію щодо нарахування та сплати податків з персонального комп’ютера чи гаджета.

Інформацію щодо нарахованих податкових зобов’язань також можна отримати у Центрах обслуговування платників, що діють при державних податкових інспекціях області.

Пресслужба ГУ ДПС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews