Дитсадки у Рівному поновлюють роботу, але не всі. Куди можна буде вести свою малечу вже з понеділка

19.05.2022 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Поки що мова йде про 8 комунальних дошкільних навчальних закладів. Головним критерієм відбору стала наявність у них укриттів.

Отож, з понеділка, 23 травня, відновлюють свою роботу ДНЗ № 2, 17, 37, 39, 45, 51, 52, 56.

Цей перелік може розширюватися, залежно від готовності укриттів закладів або поряд з ними до прийому діток на час повітряної тривоги.

Як розповів начальник управління освіти Рівного Богдан Турович, з міркувань безпеки вирішили зменшити кількість діток в групах до 15. У той же час для допомоги вихователям та їх помічникам долучатимуть до роботи з дітками працівників тих садочків, які не мають пристосованого укриття.

Поки що мова йде про перебування вихованців у садочках до 15 години — з обідом, але без сну.

Першочергово відвідувати садки будуть діти працівників критичної інфраструктури у яких працюючими є двоє батьків. У першу чергу, мова йде про батьків-військовослужбовців, медиків, працівників правоохоронних органів, мами або тати-одинаки. Але лише за умови, що обоє батьків працює.

- Зараз, на жаль, ми не можемо забезпечити можливість всім батькам віддати діток у садочки. Тому просимо поставитися із розумінням. Наголошую, обстеження дитячих закладів триває, і про можливі зміни у переліку працюючих ДНЗ повідомлятимемо окремо, - зауважив Богдан Турович.

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews